Tuesday, April 29, 2014

Perjalanan rumah baru, tinted rumah

Dalam entry sebelum ni aku cakap nak buat entry pasal grill, tapi memandangkan grill belum siap lagi aku terpaksa hold dulu. Oh by the way ni adalah no phone kontraktor aku kalau ada siapa2 yang tengah cari kontraktor. Nama kompeni Tik Ann Renovation & Decoration. Nama wakil yang liase ngan aku tu Mr Siam. Bagus orangnya, banyak cakap dan pandai jaga hati customer.



Tinted ni aku buat dengan kontraktor ni jugak, harga yang dia bagi adalah RM800 untuk seluruh rumah. Tinted dia jenis double layer. Aku pilih warna hijau/silver, maksud nya dua side plastik tu kaler hijau sebelah, silver sebelah. So macam ni la rupanya bila dah siap pasang





Dan kat bawah ni plak bila tengok ke luar, dari dalam rumah



Bagi aku, kaler tinted yang aku pilih ni memang cun. Puas hati la. Next entry aku cerita pasal outdoor water filter plak.
posted from Bloggeroid

No comments: